Succesvol social intranet opzetten met Engage Dialog

Wil jij succesvol een social intranet opzetten? Dan staat Engage Dialog voor je klaar. Met ons team helpen wij organisaties om interactieve intranetten of klantcommunities van Jive Software effectief in te zetten en succesvol bij te laten dragen aan de bedrijfsdoelstellingen. We starten hierbij altijd vanuit de menskant en waken voor meer focus op toegevoegde waarde voor de organisatie.

De visie van Engage Dialog

Met de opkomst van nieuwe technologie en de snelle adoptie hiervan door de netwerkgeneratie, communiceren we steeds meer online en worden sociale netwerken leidend. Organisaties moeten hier hun plek in vinden door zichzelf opnieuw uit te vinden. Door mensen en organisaties online met elkaar te verbinden creëer je krachtige netwerken die zorgen voor betrokken klanten, partners en medewerkers.

Deze netwerken bevatten daarnaast een schat aan (big) data. Intelligente analyse van deze data levert inzichten op die helpen bij de noodzakelijke digitale transformatie. Wanneer je als organisatie deze kansen omarmt en doelgericht inzet heeft dit bewezen een positieve invloed op het bedrijfsresultaat.

Samen beter samenwerken

Bij Engage Dialog geloven we in een langdurige samenwerking met onze klanten en partners. Wij helpen je graag bij het succesvol adopteren.
Dit doen we door regelmatig onze kennis te delen tijdens evenementen en in artikelen op onze blog.

Heb jij behoefte aan een oriënterend gesprek over het werken met een interactief intranet? Tijdens een kop koffie laten we graag zien hoe het werkt en ervaar je direct of dit ook voor jouw organisatie geschikt is.

Je bent van harte welkom in ons kantoor in Bunnik of Heverlee! Laat eens van je horen, we komen graag met je in contact!