Succesvolle tool voor klantcommunities

Wil je eenvoudig online communiceren met je klant? Jive-x is de online oplossing van Jive om te communiceren met externen. De ultieme out-of-the-box oplossing om een klantcommunity te bouwen waar (zelf)support, suggesties en ervaringen worden uitgewisseld. Dat levert concrete voordelen op!

Bespaar tot 40% op supportkosten

Vermijd een overvloed aan e-mails en telefoonverkeer naar de supportdesk. Via algemene social media moet iedere vraag separaat worden beantwoord. Via een eigen Jive-forum worden klanten snel geholpen dankzij de geavanceerde zoekalgoritmes van Jive. De juiste antwoorden zijn snel beschikbaar en klanten beantwoorden ook elkaars vragen en geven elkaar tips. Hierdoor ontlast je het callcenter / webcare met wel tientallen procenten.

Verbeter klanttevredenheid tot wel 30%

Klanten vinden op een laagdrempelige manier gemakkelijker antwoorden op hun vragen.  Je service wordt transparanter. Ze zien in één oogopslag waar over gesproken wordt.

Verlaag de Customer Effort Score(CES) en bouw aan een betere Net Promotor Score (NPS) met een community van Jive!

Verkoop tot twee keer meer met een community

Een Jive community biedt klanten de mogelijkheid om met elkaar te interacteren. Hierdoor ervaar je als bedrijf nog meer van wat er speelt bij je klanten. Leer wat ze prettig vinden, sta open voor hun suggesties en ideeën en verkrijg een platform waar marketingboodschappen in een gecontroleerde omgeving kunnen worden neergezet. Maak van jouw klanten ambassadeurs!

Bekijk hier Jive-x in één minuut

De kracht van Jive-x

  • Volledig SEO vriendelijk
  • Thematiseerbaar voor jouw merk
  • Geoptimaliseerd voor mobile
  • Krachtig en schaalbaar; wordt gebruikt door grote merken
  • Out of the box platform; snel online
  • Krachtige zoekfuncties
  • Gamification voor hogere klantbetrokkenheid
  • Gemakkelijk integreren met overige oplossingen

 

Benieuwd hoe jij eenvoudiger online met je klanten kunt communiceren? Maak het de klant en jezelf makkelijk. We laten je graag zien hoe. Neem contact met ons op.