Marketing

Klantbetrokkenheid & affiniteitsmarketing

In een tijdperk waar marketing persoonlijk moet zijn, staat Jive je toe om direct en authentiek te reageren. Als het moet met duizenden mensen tegelijk. Meer weten over een product, aankooponderzoek en aftersales ondersteuning: Jive-communities bieden een digitale hub voor elke fase in de klantreis. Klanten ondergaan een geweldige ervaring en worden loyaler en gaan je merk promoten.  Veel (internationale) organisaties gebruiken Jive al als hun supportplatform.

Vergroot inbound traffic, groei van de pipeline
Maak je community de bestemming voor informatie over je producten en markt. Automatische SEO en social contentsyndicatie vergroten zichtbaarheid en bereik.
Overtref klantverwachtingen met topondersteuning
Werk effectief samen aan deals. Deel informatie, best practices en winnende strategieën. Vind snel alle informatie en betrokken medewerkers over de prospect, stel vragen en zet taken uit. Integreer je CRM- systeem. Op weg naar een winnende deal!
Versnel aankoopbeslissingen
Prospects gaan in recordtijd van “waarom zou ik” naar “ik koop”. Dat komt door snelle antwoorden, aanbevelingen van anderen en rijke content (blogs, video’s, discussies, events) in het Jive-platform.
Analyseer en optimaliseer
Identificeer je beïnvloeders, herken trends en optimaliseer je community voor betrokkenheid en ambassadeurschap met goede analysetools. Haal kennis op over hoe je producten worden beleefd als input voor doorontwikkeling.
Maak je partners meer betrokken en productiever
Jive is het ultieme platform voor partner communities. Van onboarding tot samenwerken en snel schakelen.
Integreer met je systemen
Jive integreert met een aantal CRM-, marketing automation en e-commerce-systemen en biedt daarnaast API’s voor standaardintegraties.