Jive en/of Sharepoint:

Ontdek het beste van beide werelden

Jive heeft een uitstekend (Engelstalig) whitepaper uitgebracht voor bedrijven die Microsoft SharePoint in huis hebben en die twijfelen welke oplossing in te zetten voor online samenwerken. Immers SharePoint biedt veel mogelijkheden, maar noodzaakt ook het nodige bouw- en onderhoudswerk. Jive Software biedt een oplossing die van de grond af aan is opgebouwd om soepel te kunnen samenwerken, out-of-the box, zonder programmeerwerk en met een lage TCO.  Echter er is een perfecte Microsoft integratie met Jive. Dit kan helpen bestaande investeringen te behouden in een “best of both worlds” scenario, waarbij alle mogelijkheden in combinatie met de storage repository van SharePoint worden benut. Zeker voor bedrijven die worstelen met voortgang en adoptie, of organisaties die veel werk hebben aan bouw en onderhoud van een SharePoint intranet zullen veel nut hebben van dit document.

Scenario analyse

De diverse scenario’s komen aan bod: SharePoint versus Jive, SharePoint met Jive en Jive op zichzelf staand. Dit document biedt (potentiële) klanten een prima beslissingsondersteunend document. De waardebepaling wordt bekeken vanuit de verschillende invalshoeken:

  1. Total Cost of Ownership
  2. Impact op performance van medewerkers en organisaties
  3. Waarde halen uit andere (bestaande) systemen
  4. Waarde halen uit organisatie kennis(deling)

 

Dit whitepaper is een must, zeker voor bedrijven met een Microsoft-only policy die willen kijken hoe ze het beste online kunnen samenwerken op de meest (kosten)efficiente manier. Ook in een Jive-only is de perfecte integratie met Office (365) en Outlook al een waardevolle toevoeging.  Download hieronder de whitepaper; wij helpen je graag verder!

Reageren is niet mogelijk.