ICT

Werk verandert; conventionele intranetten zijn niet meer voldoende. CIO’s and ICT-managers hebben een interactief intranet nodig waarmee je mensen, informatie, locaties, tools en dus organisaties verbindt. Nog belangrijker: het is out-of-the box. Niet programmeren maar configureren.

Jive’s interactieve intranet is een centrale plek waar medewerkers online samenwerken en communiceren, waar ze ook zijn en hoe ze ook willen werken. Het levert flinke productiviteitswinst op en geeft medewerkers een gebruiksvriendelijke ervaring die adoptie bevordert. Tenslotte integreert het naadloos met je bestaande systemen en applicaties.

 • Moderniseer je intranet
  Vervang je verouderde intranet en zorg voor nauwe samenwerking met opslag, apps en apparaten. Haal maximaal rendement uit je IT- investeringen. Of je nou de oudere systemen uitschakelt of ze verbindt met Jive.
 • Uniformeer je Office 365 gebruikerservaring
  Jive maakt Office 365 meer gebruiksvriendelijk en nuttig. Je hebt één plek om samen te werken aan Office 365-documenten waar ze ook zijn opgeslagen.  Lever commentaar, heb conversaties, geef documenten een status en deel je werk met en voor individuele teams.

 • De geïntegreerde HUB
  Eenvoudige integraties met Microsoft Office 365, Outlook, Office & SharePoint 2013; Google for Work; Cisco WebEx & Jabber; Box.com & Dropbox; Salesforce & SugarCRM; ServiceNow, Zendesk & Jira.

 • Lever selfservice intranetsites aan gebruikers
  Motiveer teams en afdelingen door ze ready-to-run pagina’s en sites te geven voor sleutelprocessen als employee onboarding, salesprojecten, HR Portal en meer. Gebruikers zijn binnen enkele uren live, zonder hulp van IT.

 • Reduceer helpdeskkosten
  Vereenvoudig support en verlaag kosten door medewerkers een gebruiksvriendelijk selfserviceportaal te geven. De geavanceerde contextuele zoekfunctie van Jive vindt antwoorden. Gecombineerd met collegiale assistentie levert dat een ervaring vergelijkbaar met de beste online klantsupport.

 • Snel online en verder
  Configureer een next-gen social intranet in dagen of weken, zonder te programmeren. Werk vanuit de cloud en behaal snel waarde en ROI.