Verbeter je employee engagement

Zoek je naar meer medewerkersbetrokkenheid en productiviteit? Wil je de employee engagement binnen het bedrijf verbeteren? Dan biedt een interactief intranet de nodige voordelen. Werknemers zijn ‘engaged’ wanneer zij vooruitstrevend zijn, positief met anderen praten over het bedrijf, betrokken zijn bij het bedrijf, worden gemotiveerd door hun manager en de cultuur van het bedrijf. Kortom: wanneer zij bijdragen aan het zakelijk succes van het bedrijf.

Hieronder een paar voorbeelden hoe je de employee engagement kunt verbeteren.

Verbeter interne en externe communicatie
Vervang de e-mailnieuwsbrief van de CEO, de afdeling of aan de klant door een communityblog en leer van de reacties. Meet het bereik, de impact en het engagement, zodat je kunt bijsturen. Eindelijk grip op communicatie!
Bouw een winnend salesteam
Werk effectief samen aan deals. Deel informatie, best practices en winnende strategieën. Vind snel alle informatie en betrokken medewerkers over de prospect, stel vragen en zet taken uit. Integreer je CRM- systeem. Op weg naar een winnende deal!
Versnel innovatie en productontwikkeling
Verbeter innovatie door toegang tot meer ideeën en het vinden van de juiste collega’s en partners. Maak een plek om snel samen te werken, gebruik enquêtes en stem op ideeën. Daarmee versnel je het innovatieproces!
Maak HRM gemakkelijk en aantrekkelijk
Geef medewerkers toegang tot het smoelenboek en alle noodzakelijke onboarding informatie. Plaats trainingen online of open een online HRM-vraagbaak. Het resultaat: productieve en tevreden medewerkers!
Vind informatie, kennis en context
Zoek en vind kennis en expertise van mensen, over klanten, producten, processen en procedures. Op een interactieve manier en veel sneller dan je gewend bent van een traditioneel intranet. Zo wordt kennis echt ontsloten!
Werk veilig online aan Mergers & Acquisities
Bouw een community om de samenwerking en communicatie, zowel intern als met de M&A kandidaat, te verbeteren. Raadpleeg best practices, documenteer het proces en maak alle informatie centraal doorzoekbaar. Veilig en compleet. Cruciaal voor een succesvol traject!
Lagere kosten, betere klantsupport en in dialoog met je klant
Door het realiseren van een modern extern (support) portal worden bijvoorbeeld helpdesk calls voorkomen met een zelfhulp community. Beter communiceren met klanten, franchisers, dealers of afnemers ligt binnen handbereik. Betrek ze interactief in marketing- en productontwikkelprocessen en weet wat er leeft rondom je organisatie. Minder kosten, meer engagement!
Verbeter de werkplek en publieke veiligheid
Ga de dialoog aan met medewerkers. Maak arbo-informatie- en processen beter beschikbaar en implementeer een virtuele meldingen- en ideeënbox om de veiligheid en omstandigheden in het bedrijf sneller te verbeteren. Op naar een veilige, beter afgestemde werkomgeving!